lauantai 27. helmikuuta 2016

TUOREJUUSTOBROWNIET

Moikka!
Näin hiihtoloman kunniaksi päätettiin leipoa äitin kanssa tällä kertaa superherkullisia tuorejuustobrownieita. Kyseiset leivokset on ihanan suklaisia (sekä täyttäviä), joten nämä kelpaavat taatusti suklaan ystäville. Resepti on löydetty k-ruoka.fi -sivulta!

DSC_0032 (2)

RAAKA-AINEET:
1 levy (200 g) suklaata
150 g voita/margariinia
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
3 kananmunaa

Pinnalle:
1 rs (200g) vaniljatuorejuustoa
1 kananmuna

VALMISTUS:
1. Paloittele suklaa. Sulata voi kattilassa, siirrä kattila sivuun ja sekoita suklaa voin sekaan.
2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon suklaa-voiseos. Vatkaa taikinan kananmunien rakenne rikki
kierrevatkaimella ja lisää muutamassa erässä taikinaan. Sekoita tasaiseksi.
3. Vuoraa suorakaiteen muotoinen piirakkavuoka (20x28 cm) leivinpaperilla. Levitä taikina tasaisesti vuokaan.
4. Sekoita tuorejuusto ja kananmuna varovasti keskenään lusikalla. Älä vatkaa, jotta seos ei löysty.
Lusikoi seos laikuiksi brownietaikinan pinnalle. Pidä veistä pystysuorassa brownien pintaan nähden ja tee pintaan
marmorointikuvioita siten, että tuorejuusto sekoittuu osin taikinaan.
5. Paista 175 asteessa uunin keskitasossa noin 30 minuuttia. Jäähdytä ja leikkaa paloiksi.
Tuorejuustobrownie saa jäädä pehmeän taikinaiseksi.

DSC_0020 (2)
DSC_0043

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti