sunnuntai 1. lokakuuta 2017

HELSINKI SHOPPAILUT

DSC_0149 1

Nyt esittelen ne muutamat jutut, mitkä tarttui mukaan Helsingin reissulta. Löysin muun muassa muutaman neuleen sekä paidan, jonka perään olen hetken jo kuolannut! Talvea ajatellen vielä pitäisi hommata uusi paksu talvitakki, joka on oikeasti lämmin sekä uudet talvikengät.

DSC_0118 1

Omistan sen Nyxin korostus- ja varjostuspaletin, johon pystyy ostamaan uusia nappeja kun edelliset loppuu. Etsin niitä sitten jokapuolelta netistä ja kaupoista, mutten löytänyt mistään. Helsingin Stockmannissa päätin sitten huvikseni kiertää Nyxin pisteen ja siellähän niitä oli! Ja vaikkei mulla olekaan mikään väri vielä edes kunnolla kulunut, halusin ostaa jo varalle ylläolevan värin (07 sculpt), jota käytän eniten. Ja noita nappejahan voi ottaa myös matkoille mukaan, ilman että tarvii raahata koko palettia!

DSC_0127 1

Tätä paitaa olenkin jo hetken himoinnut ja vihdoin löysin sen! Tosin toisen värisenä kuin alunperin olin miettinyt, mutta tykkään kyllä tästä tämänkin värisenä. Hyvin basic, joka sopii asuun kuin asuun.

DSC_0142 1

Nämä liehuhihaiset paidat ovat näköjään tämän hetken trendi ja näitä näkyikin jokaisen kaupan hyllyillä. Päätin kokeilla Gina Tricotissa tätä yksilöä, jonka sitten kiikutinkin kassalle. Tämä on venyvää hieman sifonkimaista materiaalia ja tykkään kyllä hirmuisesti!

DSC_0134 1

Ja mitä olisi ostosten esittely ilman muutamaa neuletta? Vasemmanpuoleinen ribbipooloneule on venyvä ja ihanan pehmeä ja mukavantuntuinen päällä. Oikeanpuoleinen on polviin asti ulottuva ohut neuletakki, jollaista olen myös etsiskellyt.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti