torstai 30. marraskuuta 2017

BULLET JOURNAL ALOITUS

DSC_0319 1

Bullet journalista on viime aikoina tullut todella suosittu sekä ihan maailmalla, että myös täällä Suomessa. Nyt mäkin päätin vihdoin aloittaa tekemään oman. Ja jos olet nyt aivan pihalla, etkä tiedä mitä bullet journal (bujo) tarkoittaa, niin tiivistettynä se on kalenterin, päiväkirjan sekä erilaisten listojen yhdistelmä, jota täytetään itse tyhjään vihkoon. Olen nyt viime kuukausina tutustunut paremmin bujoilun maailmaan YouTuben ja Pinterestin kautta, sekä tilannut itselleni uuden vihon sekä muutamia kyniä Adlibrikselta.

Bujossa suosituin ja eniten käytetty vihko on pistevihko, jossa on siis ruutujen sijaan pisteitä. Se ei ole kuitenkaan pakollinen, vaan voit itse päättää, millaisen vihon haluat, oli se sitten piste-, ruutu- tai ihan tyhjävihko. Itse ostin pistevihon, jonka kannet on super ihanat!

DSC_0323 1

Kyniä tilaillessani päädyin suosittuihin Tombow ABT Dual Brush -kyniin, joissa on kaksi kärkeä, pensselikärki sekä ohut kärki tarkempaan työskentelyyn. Kirjoittamiseen valitsin perus Stabilo kuitukärkikynän sekä Tombow Fudenosuke -pehmeäkärkisen kalligrafiakynän. Toisen samanlaisen kynän kovakärkisenä sain yllätyksekseni ilmaiseksi, kun tilasin nuo Dual Brush -kynät. Kynien lisäksi bujoilussa voi käyttää myös esimerkiksi erilaisia washi-teippejä sekä tarroja ja oikeastaan ihan mitä vaan mitä itse haluat!

Olen myös ajatellut, että jos nyt innostun tekemään tätä säännöllisesti, tekisin tänne aina joka kuukausi postauksen, jossa näyttäisin, miten olen sen kyseisen kuukauden tehnyt ja täyttänyt. Miltä kuulostaisi? :)

2 kommenttia :