sunnuntai 17. joulukuuta 2017

HYVÄÄ JOULUA MINÄ!

DSC_0009 1

Käytiin siskon kanssa viime viikolla Tampereella jouluostoksilla ja sen sijaan että olisin ostanut muille lahjoja, päädyin ostamaan itselleni muutaman.. Näistä toista olen himoinnut jo kauan ja toiseen ihastuin paikan päällä. Näiden lisäksi ostin uudet talvikengät sekä muutamat ihanat joulukoristeet, jotka näette hieman myöhemmin :)

DSC_0383 1
DSC_0398 1

Huomasin reissua edeltävänä iltana, että Sokoksiin on saapunut Jeffree Star Cosmetics -tuotteita. Laitoin heti siskolle viestiä, että ne on pakko käydä tsekkaamassa samalla kun käydään siellä. Paikan päällä yllätyksekseni tuotteiden kimpussa oli vain muutama, joten päästiin hyvin katselemaan niitä. Testailtiin highlightereita, jotka oli aivan super pigmenttisiä ja ihania sekä huulituotteita, joista yhden sitten valitsin itselleni. Päädyin sävyyn Rose Matter, jota testasin ekana ja tykästyin siihen heti! Levittyy todella hyvin ja kuivuessaan muuttuu mattaseksi. Plussaa meikeissä on myös se, että ne on cruelty-free ja vegaanisia ja onhan tämä pakkauskin todella söpö!

DSC_0353 1

Tätä hajuvettä olen himoinnut jo monta vuotta ja vihdoin päätin sen ostaa itselleni. Kyseessä on siis Yves Saint Laurent Manifesto L'Elixir, joka tuoksuu aivan taivaalliselta! Tuoksuja en ikinä osaa kuvailla, mutta tämä on kuitenkin suht voimakas, joka sopii paremmin juhliin yms. kuin arkituoksuksi. Itse kuitenkin rakastan tätä, joten jos sattumalta kävelette tämän ohitse, tuoksutelkaa ihmeessä! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti